Socialdemokraterna

Socialdemokraterna bildades 1889  i Stockholm och Demokratin är  grunden i det socialdemokratiska partiet och socialdemokraterna är den största partiet i Sverige .

socialdemokraterna besår av olika förening och det är cirka 3000 förening, dem finns på bostadsområde och arbetsplats. Alla föreningar som är med kommunen är samtidigt med arbetarkommunen . alla föreningar bestämmer själva hur ska deras plan ska funka och kravet och Föreningens styrelse kan väljas direkt av medlemmarna .

Arbetarkommunen : det är Arbetarekommunen som bestämmer partiets kommunalpolitik och arbetarekommunen kan också beslutas vilka som ska företräda socialdemokraterna i kommunfullmäktige .
Medlemmen som i partiet har stora möjligheter att påverka utveckling i Partiet och Medlemskapet innebär också att man kan säga det som tycker. man kan bli vald också och man kan blir en av oss som genom aktivt arbete och diskutera det som ät viktig . Men det finns några krav för att ska man få  ställa upp partiprogram men man måste   betala medlemsavgiften .Medlemmarna  får också regelbundet information från din förening om vad som händer i partiet.
Källor: http://www.socialdemokraterna.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0